horoszkóp

Harrison Fordot a fia tartja fiatalon

UIP Duna
UIP Duna
2010.11.16. 17:18

A lassan hetven éves Harrison Ford vagy tizenöt évet letagadhat a korából: úgy érzi, mindezt kilencéves fiának, Liamnak köszönheti. A fiú Ford felesége, Calista Flockhart örökbe fogadott gyermeke, akit természetesen Ford is adoptált.

"Amikor Liam hozzánk került, a fejemhez kaptam, hiszen négy felnőtt gyermekem van, és nagypapa is vagyok. Hogy fogok szót érteni ezzel a kissráccal? Aztán kiderült, hogy Liam mellett visszafiatalodom friss apukává. Sokkal türelmesebb és tapasztaltabb vagyok, jobban rá is érek, mint annak idején, szóval újraélem a fiatalságomat. Igazán akkor jöttünk össze, amikor érdeklődni kezdett a sport iránt. Együtt nézünk sportközvetítéseket, és együtt ordítunk, ha egy ütés vagy szabadrúgás sikerül. " – mondta Ford, akit legközelebb az Ébredj velünk című vígjátékban láthatjuk.

A filmben (Morning Glory – hazai bemutató: 2011. január 20.) Ford zsémbes tévés műsorvezetőt alakít, akivel lehetetlen kijönni, mégis ő az egyetlen reménye a fiatal producernek (Rachel McAdams), akinek az a feladata, hogy megmentse a produkciót a csúfos bukástól.

20100117 mda o05 822