Az Ezek megőrültek! eheti forgatásán Majka exével, Fresh Andival és talán új csajával, Dundikával dolgozik együtt. Majoros Péter ezzel kapcsolatban számolt be az Aktívnak arról, kivel milyen a kapcsolata: „Fresh Andival a kapcsolatom átalakult teljesen baráti kapcsolattá, úgyhogy beszélünk telefonon, találkozunk, igazából a csipkelődés azért ment, mert mind a ketten hasonló karakterek vagyunk, ő is nagyon szereti zrikálni az embereket én meg aztán végképp” – nyilatkozta a rapper.

„Dundika fantasztikus volt, ráadásul ő legyőzött egy olyan ellenfelet is, ami az ő fejében van jelen, gondolok itt a víziszonyra, merthogy ő nagyon sokáig vízbe se mert menni.(…) Tök büszkék voltunk rá, hogy pont itt nálunk sikerült ezt legyőznie. Nagyon aranyos volt, és ráadásul egy nagyon jó csaj” – mondta Majoros, aki állítólag a válófélben lévő aktmodellel jár.

„Nézd, a Dundika egy nagyon szép alakkal rendelkező fiatal lány, amit női szemmel is elismerünk, hogy neki gyönyörű teste van, az hogy köztük van-e valami, vagy nincs, az nem rám tartozik és egyikünkre se tartozik, ez a kettejük dolga” – mondta Fresh Andi. „Dundika egyébként nem tett rossz lóra, reméljük, hogy őt csak 398 lánnyal fogja megcsalni” – tette hozzá az énekesnő nevetve: ő ugyanis meg van róla győződve, hogy a rapper rengetegszer félrelépett kapcsolatuk alatt.