A 36 éves kanadai énekesnő a legutóbbi orvosi vizsgálata során tudta meg, fia lesz - jelent meg a Contactmusic oldalán. Az énekesnő decemberben fogja megszülni a férjével, Souleye-jal közös gyereküket. Mint elmondta,
maga is fiúra számított, de mindeddig nem akarta tudni, lányt vagy fiút hord a szíve alatt. Mint korábban már elárulta, azt is véletlenül tudta meg, hogy egyáltalán gyereket vár, ő csak egy rutinvizsgálatra ugrott be az orvosához: “Elmentem az orvoshoz, és ő azt mondta viccesen: 'nos, ez az ultrahangfelvétel igencsak olyan, mint egy terhes nőé'"

Morrissette idén májusban, mindössze nyolchavi ismeretség után, teljes titokban ment hozzá a 30 éves rapperhez, most pedig nyolc hónapos terhes és alig várja, hogy megszülessen a gyerekük.

Bár gyermeke nemét hivatalosan csak most jelentette be, valószínűleg már korábban is tisztában volt a ténnyel, a múlt hónapban tartott babaváró buli után ugyanis egy "It's a Boy" (azaz Fiú!) feliratú táskával fotózták. A partin az énekesnő és a barátai rituálisan hennával festettek a karjukra és a kezükre, amikről a kanadai sztár fotókat is készített, és kitette a Facebook oldalára.