Az énekesnő és férje csak egy hónapja házasok, máris szabályokat állítottak fel azért, hogy ne távolodjanak el egymástól.

Az énekesnő és férje, aki főleg a Lepattintva című vígjátékból vált ismertté Aldous Snow szerepe miatt, szabályokat hoztak házasságuk működése érdekében. A pár a múlt hónapban házasodott össze Indiában. Mindketten szeretik a munkájukat, ami sok utazással jár, így szabályokkal, egymásnak tett ígéretekkel próbálják meg kapcsolatukat tartóssá tenni. Brand gyakran van Londonban, Perry pedig Los Angelesben, de úgy döntöttek, hogy egy hétnél tovább nem lehetnek egymás nélkül, így minimum egyszer egy héten együtt kell aludniuk. Brand azt is kikötötte, hogy ez vasárnap legyen, mert a világon a legjobban azt szereti, ha az ágyban reggelizhet. “New Yorkban vesznek közös lakást, saját séffel, ennek ellenére Russell megígérte, hogy megtanul főzni. Sem Russell, sem Katy nem tud főzni, de Russell megígérte Katynek, hogy egészen új férje lesz” - mondta egy ismerősük a Grazia magazinnak. “Russell gyereket akar, Katy pedig beleegyezett abba, hogy egy éven belül családot alapítsanak” - tette hozzá.

Brand egyébként a szabályok lefektetése előtt előtt körültekintően informálódott egyéb sztárpárokról, és rámutatott, Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata is milyen jól működik már évek óta. Lényegi különbség azonban, hogy ők a mai napig nem házasodtak össze.