Az R-Go frontemberének életéből tavaly óta tudjuk, hogy film készül: elvileg jövőre már a mozikba is kerülhet. „Van egy producer, elég híres, úgy hívják, hogy Neményi Ádám (…). Eljött hozzám, mondta, a te életed annyira kalandos, annyira érdekes, hogy én megálmodtam, készítek róla egy filmet” – mondta a TV2 Mokkájában Szikora, aki SP-t tartja legalkalmasabbnak a főszerepre.

„Egy picit kell azért, hogy énekelni tudjon, vagy nem is picit, hogy mindenhez olyan biztonságosan nyúljon, egy dobverőhöz, egy zongorához, úgyhogy én ezt az SP-t nem azt mondom, hogy kinéztem, mert én annyira nem akarok beleszólni a filmbe, de el tudnám képzelni. Az ő habitusával, az ő figurájával jó Szikora Róbert lehet” – mondta az énekes.

Magánéletről csak annyi szó esik majd, amennyi kell, Szikora szerint pedig nem kell túl sok, mondván: „Engem nem érdekel, ki volt Liszt Ferenc felesége, hanem Liszt Ferenc művei érdekelnek”. Bár forgatókönyvírót még nem találtak, Szikora biztos benne, hogy nagy siker lesz a film: „Ha kész lesz jövőre, akkor garantáltan –nem én garantálom– a legnézettebb film lesz”.