Három, az RTL Klub által „okostojásként” emlegetett férfi közül választhatják ki a nézők a szombat esti beszavazó-shown azt az egyet, aki beköltözik a Való Világ villába: egy táncos, egy tanár és egy biztonsági őr közül szavazhatnak be valakit a hamarosan induló reality-be.

„Mint látható, fodrásznál egy pár éve nem voltam, körülbelül másfél éve, amúgy Székesfehérvári lennék és egy egyszerű nyelvtanár lennék, angol-német szakos, egy ideje már nem tanítok aktívan csak hétvégente, jelenleg üzletkötőként dolgozom” – mutatkozott be az egyik jelölt, Nagy Norbert a Fókuszban.

Vetélytársa, Szőnyi Balázs kevésbé volt szerény: „A modern kor polihisztora vagyok azt hiszem” – jelentette ki. A harmadik jelölt Nagy Alekosz, avagy Nagy Sándor, aki amellett, hogy zenél, biztonsági őrként dolgozik. „A bent lévő olyan személyeket, akik nagy valószínűséggel lesznek, nagyképűek, beképzeltek, akik magukat felsőbbrendűnek, vagy én nem is tudom, miknek képzelik, azokkal szemben én hatékonyan, nem kioktatóan, hanem empatikusan fellépjek és ennek megfelelően tudjak majd ott dolgozni” – mondta Nagy.

A Való Világ negyedik szériájának  villáját elsőként celebek próbálják ki, ők szombaton költöznek be az agyondizájnolt házba.