Kurt Cobain özvegye ismét fotókon örökítette meg, milyen nagyot bulizott otthon: előbb felpróbálgatta pár szegecses Loubutin-cipőjét, majd  bugyiban és bugyi nélkül is fetrengett egy sort egy fotelben, végül egy barátnőjével imitált leszbishow-t a kamera előtt.

Love a fotókat minden kommentár nélkül pakolta fel Twitter-oldalára, így nem lehet tudni, mit keres a pucér fenekéhez szorítva egy tömjénfüstölő, vagy hogy ki az a megviselt barna, akivel csókot és csöcsvillantást imitálnak, viszont a cipőbemutató fotókból kiderül, hogy baromi nagy kupleráj van az öltözőasztalán.

A 46 éves énekesnő újabban gyakran enged vetkőzési késztetésének, nemrég már keltett feltűnést azzal, hogy kilógó fenékkel ment bevásárolni, egy korábbi önfotó-sorozatán pedig a bugyi az egyetlen ruhadarab rajta. Egy pár napja megjelent interjúból viszont lehet sejteni, miért tetszik magának újabban ennyire: "Van egy pár ismerősöm, akik a csak öregszenek és csúnyulnak, én meg a korral csak egyre dögösebb vagyok. A mi családunkban hajlamosak vagyunk hízni, de legalább nem ráncosodunk" - fejtette ki a Style.com-nak.