Zsófi nevű naivával gazdagodott a Való Villa élővilága

2010.11.25. 20:25

A mai beszavazóshowban a Naivák közül kellett választania a nézőknek, a három induló, Zsófi Szandy és Melszi közül. Pazar bemutatkozófilmeket láttunk a barbie-k titkos életéből.

A szőke Zsófi 19 éves, rózsaszín ágyneműben alszik, könnyen szerelmesedik és verték is már át. Barátnői eredeti és hasznos jótanácsokkal látták el arra az esetre, ha bekerülne a villába, úgymint “ne hagyd, hogy kihasználjanak”, és “minden pasi egyet akar”. Zsófi 8 éves kora óta vágyik rá, hogy bekerüljön a villába, úgyhogy meg is érdemelné.

Szandy, ipszilonnal, bemutatkozó filmjében kiemelte, hogy ő “Szandy, ipszilonnal”, szereti a csillivilli holmikat, a rózsaszín színt, és hogy ő egy tündibündi személyiség. Élete értelme az ő Dzsenikéje, akinek imád kis hajmasnit, ruhácskát vásárolni, amit az ő kis Dzsenikéje lelkes ugrálással és nyalakodással hálál meg neki, mert az ő kis Dzsenikéje egyébként egy cuki kiskutya. Láthatjuk utolsó munkanapját a fagyizóban, pityergő kolléganőkkel, és itt hallhatunk Szandy, ipszilonnal drámai megvilágosodásáról is: “Amikor letettem az utolsó gesztenyepürét, tudtam, hogy lezárult valami az életemben, és valami új kezdődik”.

Melszi egy Laura nevű nyuszival alszik, természetesen ő is rózsaszín ágyneműben, de ő legalább nem ipszilonnal Melszi. Kozmetikusnak tanul, szívesen kísérletezik a fiúján, aki nagyon szereti őt, meg azt is, amit tesz vele, akkor is, ha épp gyantázza. A kisfilm végén az elválás fájdalmában még sírnak kicsit egymás vállán, de mivel “ez az érzés nagyon-nagyon komoly”, biztosak benne, hogy egy esetleges féléves villa-tapasztalat csak megerősíti majd a háromhónapos kapcsolatukat. Ha hirdettek volna kategóriagyőztest, Melszi vihette volna a Naiva-különdíjat, amikor már az eredményhirdetés előtt azzal jött, mennyire jó volt itt lenni, és mindig emlékezni fog rá.

A tegnap beköltözöttek Zsófit szerették volna maguk közé, aki a szavazás félidejében vezetett is (rögtön utána Melszi következett), és végül valóban ő léphette át a Villa küszöbét, mert megérdemli. Jutalmul aludhat Alekosszal, aki megígérte, lehet, hogy Zsófi naivan jött be, de tutira nem naivan megy majd ki.