A 44 éves színésznő Nahla nevű lánya mellett újabb babát szeretne. A lánya a modellel, Gabriel Aubryval való kapcsolatából született. Mivel már 44 éves, tudja, hogy nincs sok ideje, így nagyon gyorsan szeretne még egy gyereket - írta a Femalefirst magazin. “Szeretnék még egy gyereket. 44 éves vagyok, ki tudja, meddig várhatok még ezzel?” – mondta Halle Berry. A színésznő már nincs együtt lánya apjával , már Kylie Minogue exével, Olivier Martinezzel jár.

“Időt kell szakítani arra, ami fontos. A lányom még nincs 3 éves, úgyhogy még velem lesz addig, amíg iskolába nem megy. Mire 5-6 éves lesz, készen állok a változásra” – tette hozzá a színésznő.


Az egykori James Bond-lány jelenleg a lánya szükségleteit helyezi előtérbe, az új gyereknek pedig stabilabb környezetet szeretne biztosítani. Halle annak ellenére, hogy 1-es típusú cukorbeteg és inzulinnal él, nem aggódik a jövője miatt. “Én jól vagyok, mindig tudok vigyázni magamra. A cukorbetegségem miatt mindig figyelnem kell arra, mit eszem. Nem ehetetk tésztát, szénhidrátokat. Hozzászoktam ahhoz, hogy figyeljek magamra, még van 20 évem, hogy gondoskodjak magamról” - mondta Halle Berry.