A magyar nevű Jim Toth, aki Reese Witherspoon partnere február óta, most Kalifornia legnevesebb ékszerész üzleteit járja. A világhírű Harry Winston ékszerüzletbe is betért, hogy gyűrűt nézzen Reese Witherspoonnak. Már korábban is felröppent a hír, miszerint Jim Toth szeretné megkérni a színésznő kezét, most úgy tűnik, ez meg is történik.
“Valami nagyot keresett, három vagy négy karát körülit. Reese valószínűleg nem viselne olyan gyűrűt, ami nem annyira mutatós. Az ár nem számított”  – nyilatkozta egy névtelen a Femalefirst magazinnak.
Azt még nem tudni pontosan, mikor akarja Jim Toth megkérni Reese Witherspoon kezét, a névtelen nyilatkozó szerint ez még az ünnepek alatt megtörténik. Valószínűleg nem lesz meglepett a színésznő a gyűrűtől, most hogy az újságok előre megírták, mire készül Jim Toth.

Reese Witherspoont a volt partnerei kapcsán arról kérdezte a RadarOnline, milyen híres emberrel és nem híres emberrel kapcsolatban élni. “Nem mondanám, hogy valamelyik könnyebb, minden kapcsolatnak megvan a maga dinamikája. Nem szeretném becsmérelni az eddigi kapcsolataimat, mindegyik csodálatos volt és sokat jelentettek nekem. Azt tudom, hogy kényelmes olyasvalakivel élni, aki tisztában van a munkámmal, aki megérti, hogy fontos a karrier” – nyilatkozta Reese Witherspoon.