A műsor szerkesztőitől hülyébbnél hülyébb eposzi jelzőket kapott Való Világ szereplők jól elvannak a rezervátumban, mindenki azzal, amihez ért. A legutóbb bekerült, Bombanő kategóriában beszavazott playmate és gogo-táncos Amazontestű Zsuzsi, valamint a szétműtöttek csapatának legjobbja, Plasztikcica Szandika például meztelenkednek: előbbi csak úgy, akármikor, utóbbi a zuhany alatt.

Amazon Zsuzsi a lakás közepén vetkőzött meztelenre, amin a szigorú erkölcsű többiek természetesen mélységesen felháborodtak, és úgy döntöttek, megbüntetik őt. Előbb Erős Pistával kenték be a vibrátorát, majd szexlecke-adásra kötelezték - számolt be a legutóbbi történésekről a Blikk. Az Erős Pistás trükk nem jött be, a sztriptízes playmate semmilyen nyílásában nem használta az eszközt, és akkor sem ezt vette igénybe, amikor a villa Naiváját, Zsófit kellett megtanítania profi módon szopni. Zsuzsi először csak beszélt róla, majd Zsófi kezébe is adta az eszközt, végül be is mutatta, hogyan kell jól csinálni.

A szexnap ennyivel nem ért véget, a nézői szavazatoknak köszönhetően Zsuzsi volt az, akinek meg kellett mosnia társai hátát. Mivel Plasztik Szandikával - aki persze már kezdetektől fogva félmeztelenül tusol - azonnal nagyon egymásra találtak, őt elölről is megmosdatta.