Az énekes Lionel Richie lánya betartotta a szavát, és szombaton kiadós esküvő keretében mondta ki az igent a zenész Joel Maddennek, akitől már két gyereke is született. Az eseményre a boldog apa elefánttal lepte meg lányát, aki “odavan” az egzotikus állatokért, bár ez Katy Perryék októberi indiai giccsesküvője óta nem mondható eredeti ötletnek. Az E! News szerint az elefánt tulajdonképp szülinapi meglepetés volt, merthogy “Nicole mindig is imádta az elefántokat, Lionel pedig meg akarta lepni” - árulta el egy jelenlévő.

Richie az 1986-os, Ballerina Girl című számra vonult az oltárhoz, amit apja annak idején neki írt. Az énekes később, a fogadáson még a You Are So Beautiful című dalát is előadta lányának, aki biztosan szép volt, hisz az esküvőre kiadós edzésprogrammal hozta formába magát. A menyasszony - aki pár éve saját divatkollekcióval is jelentkezett - egy helyett három menyasszonyi ruhát is elhasznált a nagy napra: a US Magazine szerint mindhárom Marchesa-modell volt.

A szertartást a Run-DMC zenekar tagja, Rev Run vezette le, a vőlegény tanújának szerepét ikertestvére, Benji Madden töltötte be, a megjelent vendégek közt pedig ott volt Gwen Stefani és férje, Gavin Rossdale, Ellen Pompeo, Khloé Kardashian és Pete Wentz is. A pár két közös gyerekét, a kétéves Harlow-t és a 14 hónapos Sparrow-t se hagyta ki a buliból, Harlow például koszorúslányként a virágszirmokat szórta.