Christina Aguilera azt szeretné, ha új pasija és volt férje találkoznának - jelent meg a Femalefirst magazinban.  Az énekesnő Matthew Rutlerrel már nyilvánosan randizott – csak pokrócot dobtak a fejére –, amikor bejelentette októberben, elválik Jordan Bratmentől, két éves fia apjától. “Biztos vagyok abban, hogy Christina úgy gondolja, ha Matt és Jordan barátok lesznek, akkor az egész helyzet sokkal egyszerűbb lesz” – nyilatkozta egy bennfentes.
Arról a nyilatkozónak nincs tudomása, Jordannek mi az elképzelése a találkozóról, bár szerinte elképzelhető az is, hogy az énekesnővel közös fiuk, Max kedvéért nyitott lesz a találkozásra.

A forrás a more! magazinnak bővebben elmondta, kételkedik abban, hogy Jordant meg tudják erről győzni. “Néhányan úgy gondolják, hogy a legutóbbi megjegyzéseivel megalázta a kapcsolatukat, ráadásul túlságosan nagy publicitást kapott a kapcsolatuk vége” – mondta a forrás arra utalva, hogy Jordan Bratmen nem volt hajlandó kiköltözni az énekesnővel közös Los Angeles-i otthonukból. “Christinának nehéz lesz megoldani a helyzetet, ha nem költözik ki exférje a házból. Ahogy visszatér Los Angelesbe valahová majd el kell mennie, akkor is ha a fiával lesz.”