Pamela Anderson nem akar több plasztikai műtétet, nem akarja többé az ifjúságát üldözni – jelent meg a Femalefirst magazinban. A 43 éves szőke plasztikbomba számtalan szépészeti műtétet tudhat maga mögött. “Nem ellenzem a plasztikai műtéteket,  ami nekem volt eddig, az elég, nem akarok többet. Nem szeretnék ijesztően kinézni a műtétektől – nyilatkozta Pamela Anderson. “Nem aggódom az öregedés miatt, soha nem voltam klasszikus szépség. Mindig is Playboy-lány leszek. Nem akarom a fiatalságot üldözni, bár sokszor azt tapasztalom, az üldöz engem” – mondta Pamela Anderson.

A párkapcsolataim és pár más dolog is sokszor rosszra fordult az életemben. Kétségtelen, hogy a vad, szabadszellemű természetem miatt kerültem sokszor a magazinok hasábjaira. Ma már a gyerekeimmel szeretek otthon lenni” – mondta a kétgyermekes Playboy-lány.

“Szeretem, amikor szinte sokkolom az embereket azzal, hogy képes vagyok egy kerek mondatot megfogalmazni. Úgy látszik, nem felelek meg az elvárásaiknak” – tette hozzá Pamela Anderson, aki nemrég 14. alkalommal pózolt a Playboy címlapján 43 évesen.