A 24 éves énekesnő londoni koncertjén szétcincált egy, a színpadra felhajított plüssmikulást. „Nos, én szeretem a karácsonyt, ezt most azokért teszem, akik egyedül érzik magukat az ünnepek alatt, hogy mindenki boldog legyen!” – mondta Gaga, majd leharapta a plüssfigura fejét.

„Jaj, de gyűlölöm az ünnepeket! Egyedül vagyok és nyomorultul érzem magam! Basszátok meg!” – kiabálta dühödten, míg cipősarkával darabokra tépte a Mikulást formázó babát, majd a maradékot a közönségbe hajította. „Na, most hogy kinyírtam a Mikulást, lássuk, veletek mit fogok tenni” – mondta az énekesnő, majd folytatta a koncertet.

A rajongókat egyáltalán nem borította ki a jelenet, viccesnek és a helyzethez illőnek találták. „Lady Gaga kivételesen jó volt, a koncert minden másodpercét élveztem. Egy srác felhajított egy Mikulást a színpadra, aminek Gaga leharapta a fejét. Szerintem ez vicces volt és illett az egész őrült showba, a tömeg megvadult, úgy tapsoltak” – mondta a metro.co.uk-nek az egyik elégedett koncertlátogató.

Az énekesnő elvileg nem tölti egyedül az ünnepeket, ha minden igaz, angliai koncertjei után meg fog házasodni.