A brit Kesse Williams több, mint 10.000 fontot (3 millió forint) költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Jordan, aka Katie Price: a lovaglás is a majmolás része volt, de másfél hónap gyakorlás után súlyos balesetet szenvedett a Jordan-hasonmás és tolószékbe kényszerült: hosszú utókezelést követően már újra tud járni a 23 éves lány, de tönkrement párkapcsolata és modellkarrierje.

„A baleset előtt tökéletes életem volt. Csodás barátom volt, a modellkarrierem egyre jobban ment és tanultam lovagolni. Sok tekintetben olyan voltam, mint Jordan” – mondta Williams a The Sunnak. A lány februárban szenvedett balesetet, eltört a gerince.

Williams 2004-ben látta először Jordant, azóta minden pénzét az átváltozásra költötte, mondván, „Jordan tökéletes példakép egy olyan fiatal lánynak, mint én, aki jobb életet akar magának”. Családja nem is a sport, hanem a heti ötszöri szolárium miatt aggódott: Williams a barnulás mellett rengeteget költött műkörömre, műhajra, cipőkre, szájfeltöltésre és ruhákra (ez utóbbira 5000 fontot (1,5 millió forint)).

Balesete után modellkarrierjének vége, vissza kell mennie abba az elektronikai gyárba, melynek csomagoló osztályán dolgozott korábban. „Ha jobban lennék és lenne pénzem, megcsináltatnám a szám, a mellem, leszívatnám a zsírt a lábamról és sokat botoxoztatnék” – mondta Williams, aki továbbra is odáig van a legellenszenvesebb celebért. „Nem okolom Jordant ezért, de remélem, ő is elkezdi hirdetni, hogy mennyire fontos a biztonsági felszerelés lovagláshoz. Kiadhatná a saját pink biztonsági felszereléseit. Azokban biztos nagyszerűen néznék ki, de semmiképp nem ülök újra lóra” – tette hozzá Williams.

Nem Williams az egyetlen, akinek felfordult az élete amiatt, mert mindenáron úgy akart kinézni, mint Jordan: egy brit családanya azután döbbent rá, hogy kidobott pénz volt minden cent, amit a műtétekre költött, mikor Jordan és Peter André elváltak.