A Való Világ szereplőjének barátnője biztos abban, hogy szerelme hűséges lesz hozzá – írja a Bors. "Leonidasz részeg volt, amikor hagyta, hogy Zsuzsi megcsókolja. Ezért azt gondolom, hogy nem lesz ennek a románcnak folytatása. Meglepő, de Leonidasz barátnője is ezt gondolja. Azt mondta nekünk, hogyha Lecsi megcsókol mást, az nem baj, attól még bízik benne" – mondta a villalakó barátja.

"Bevallom, rossz volt látni, ahogy más nővel csókolózik, hiszen ő az én barátom. De úgy beszéltük meg, hogy bármi történik is a villában, amikor kijön, mindent megmagyaráz, hiszen én a tévén keresztül nem láthatok át mindent – magyarázta a Blikknek Betti, aki lassan négy hónapja jár együtt Leonidasszal. "Próbált ellenállni Zsuzsinak, mondta is neki, hogy ne csókolja meg, de Zsuzsi mégis rámászott. Nem gondolom, hogy emiatt szakítanom kellene vele" – tette hozzá.

VV Zsuzsi testvére pedig azt nyilatkozta, hogy testvére nagyon könnyen esik szerelembe. "Zsuzsi a szerelembe szerelmes, így nem elképzelhetetlen, hogy az összezártság miatt olyan fiúba zúg bele, akit kint észre sem venne. Bár az is igaz, hogy pont az ilyen báránylelkű pasikat bírja" – magyarázta a Borsnak. Azóta Leonidasznak el kellett szenvednie azt is, hogy Zsuszi méretett vesz a farkáról.