A Villa Házaspárjának nő tagja, Gina öt éven át a testéből élt, közben kábítószerfüggő lett. A Villa Asszonya a Story magazinnak nyilatkozott arról, a családja miatt volt kénytelen prostitúcióból élni. "Apám alkoholista volt, gyakran előfordult, hogy elitta a fizetését, de józanul jó apa volt, a húgommal végül is szeretetben nőttünk föl. Semmi pénzünk nem volt, kétségbe voltunk esve. Hallottam egy kaposvári éjszakai klubról, lementem, és munkát kértem. Két nap táncolás után tűnt fel, hogy a többi lány drága ruhákban jár, és roskadozik az aranytól. Akkoriban állomásoztak Taszáron az amerikai katonák, akik gyakran rengeteg pénzt hagytak a lányoknál..Emlékszem, az első kuncsaftom egy órát várt rám, mert nem bírtam abbahagyni a sírást. Aztán jött a második és a többi..." – mondta Gina, akinek a családja úgy tudta, pultos, és sok borravalót kap az amerikai katonáktól.

Gina a családjáért kurválkodott, de azért jókat bulizott, és sokat járt Olaszországba is, majd rászokott a drogokra. "Kifizettem anyuék lakását, álltam a húgom egyetemi tanulmányait, aki megvalósította az én álmaimat, jogot tanult. De valójában elvakított a pénz és a bulizás. Ráaádásul rászoktam a kábítószerekre" – tette hozzá.

Férje, Kristóf elfogadta Gina prostituált múltját, a magazinnak azt nyilatkozta, felesége kivívta a tiszteletét azzal, amit a családjáért tett. A csatorna természetesen tudott arról, hogy a Villa Asszonya kurva volt, a megjelent interjú még a beköltözése előtt készült.

"Gina elmondta nekünk is, hogy volt az életének egy ilyen periódusa, és hogy a szüleiért tette. Ennek több éve vége, és már a családja is feldolgozta" – mondta megkeresésünkre Dobsi Adrienn, a Való Világ sajtósa.