Magyar nevet adott kisfiának Alanis Morissette: a karácsonykor született kisfiút ugyanis Ever Imre Morissette-Treadwaynek hívják - számolt be róla internetes kiadásában hétfőn az amerikai People magazin.

Az édesanyja révén magyar származású énekesnő sajtósán keresztül közölte, hogy ő és férje, Mario "Souleye" Treadway nagy örömmel üdvözölték első kisfiúk születését december 25-én. Az újdonsült édesanya és a kisbaba a közlemény szerint jól vannak.

A 36 éves Morissette egyébként még augusztusban jelentette be, hogy állapotos első gyermekével, igaz, azt bevallotta, hogy terhessége egy "boldog meglepetés" volt. Az énekesnő és a 30 éves Treadway május 22-én keltek egybe közös, Los Angeles-i otthonukban.

Alanis Morissette-nek egyébként van egy ikertestvére, akinek a neve Wade Imre Morissette: ő is zenész, bár testvérénél kevésbé ismert. Wade Imre a jóga megszállottja, többször volt Indiában, 2005-ben csatlakozott a Jóga Zarándoklathoz és az indiai zene egy speciális típusát játssza. Ráadásul az énekesnő nemcsak édesanyja, illetve testvére neve miatt kötődik Magyarországhoz, hanem saját lemezkiadóját is Szeretlek-nek nevezte el évekkel ezelőtt.