Robert Pattinson dublőrrel verné át őrült rajongóit

2010.12.29. 20:18
xposure 18032010 0813

A Twilight színésze valószínűleg megerősíti biztonsági szolgálatát, miután e-mail fiókját elárasztották női rajongóinak pikáns levelei és igazán elszánt rajongói mindenhová követik őt és barátnőjét, Kristen Stewartot.

„Egy igazán túlfűtött női csapat vetett rá szemet. Robertet elárasztotta e-mailekkel négy nő, akik szabályosan kipécézték maguknak, és azt írják, pikáns dolgokat művelnének vele. Az egyik japán lány mindenhol feltűnik. Robert szerint egy megoldás van, ha növeli biztonsági szolgálatát és keres egy dublőrt. Ez kicsit extrémnek tűnhet, de így egyszerre két országban lehet, és kicsit több értékes időt tud tölteni Kristennel” – mondta egy ismeretlen forrás a Daily Starnak.

Pattinsonnak a Twilight forgatása alatt 25 testőrre volt szüksége mert akkoriban alig bírtak a rajongókkal. „Az egész elfajult, az emberek fogdosnak, megragadnak, pedig te csak épp a forgatásról mész ki… Szinte paranoiás lettem, de aztán rájöttem, ha holnap azt mondanám, oké, elegem van, hagyjuk abba, akkor sem változna semmi. Jobb ezt elfogadni, nyugodtan viselni, mert már nincs föltötte hatalmam. Nem mindig könnyű, de a para nem változtat semmin” – mondta korábban Pattinson.