Delhusa Gjon nevelt lánya sikeres modell

2010.12.31. 10:19

Grigorescu Andrea karrierjét egy milánói modellügynökség egyengeti, de természetesen Delhusa is nagyon odafigyel külföldön dolgozó 16 éves nevelt lányára: „Naponta legalább egy órát beszélünk Skype-on, fontos, hogy minden lépéséről tudjak. Ez a második ügynökség, amellyel dolgozik, az elsőnél olyan irányba mentek a dolgok, ami egy apának nem túl megnyugtató. Inkább váltottunk, és állítom, hogy ennél nagyobb szigorban és meghatározott napirenddel ithon sem élhetne” –mondta a Blikknek az énekes.

„A legnagyobb nevekhez tartozó divatházaknál tanulhatom a modellszakmát, mint Roberto Cavalli és Donna Karan. Fotózásoka járok és igyekszem elsajátítani a kifutók világának minden fortélyát. Nagyon szeretnek az ügynökségnél, ugyanis alázatos vagyok. Most két hónapig itthon leszek, és a tanulmányaimra koncentrálok; szerencsére jó jegyeket kapok a vizsgáimon” – mondta a lapnak Grigorescu, az énekes volt szeretőjének lánya.

A 16 éves modell 2009 májusában védelmet kért saját anyja, Erős Melinda ellen, aki azt állította, Delhusa molesztálta a lányt. A vád hamar megdőlt, Grigorescu intézetbe került, egy évig állami gondozásban élt. Idén májusban úgy határozott a bíróság, a lány Delhusa volt feleségéhez, Béndek Zsuzsához kerülhet.

05-delhusagjon