Lindsay Lohan megszegte a próbaidejének feltételeit

2011.01.05. 17:59
lohandinner092110 30

A kaliforniai rendőrség szerint Lindsay Lohan megszegte próbaidejének feltételeit, mert verekedett a klinika egyik alkalmazottjával. A hatóságok azt tervezik, hogy vád alá helyezik a színésznőt testi sértés miatt, bár a Betty Ford Központ egykori alkalmazottja már nem szeretne a hatóságokkal együttműködni, és feljelentést sem akar tenni – nyilatkozta a helyi rendőrség. Dawn Holland - akit az állítólagos atrocitás ért - azóta nem dolgozik a klinikán, amióta a verekedés híre kiszivárgott. „A betegek azért fordulnak hozzánk segítségért, mert egy biztonságos helyre vágynak, ahol garantáljuk a névtelenséget"  –  olvasható a központ közleményében.

Múlt héten Lohan ügyvédje is megerősítette a hírt a dulakodásról, de nem kommentálta az eseményeket. Eközben Holland ügyvédje azt nyilatkozta, hogy az ápolót kíméletlenül vallatták, megfélemlítették, és megfosztották a megélhetésétől.

Lohan szeptember 27-án került be a Betty Ford klinikára, miután az ügyvédjei számára világossá vált, hogy a bíró börtönbe akarja küldeni, mert a híresség megbukott a drogteszten. A színésznő próbaideje 2011 augusztusában járna le. Az ügyész nyilatkozata szerint Lohannak február 1-én kell megjelennie a bíróságon, ahol megvizsgálják, vajon betartotta-e a próbaidejének szabályait. A Los Angeles-i legfelsőbb bíróság határozata szerint, ha Lohan megszegi az elvonókúra szabályait vagy megbukik a drogteszten február 25-e előtt akkor 180 napra börtönbe küldik. Lindsay Lohan ügyvédje szerint a Palm Desert-i rendőrség túllépte a hatáskörét, mikor sajtóközleményt adott ki arról, hogy a színésznő megszegte a próbaidejének feltételeit.