A 17 éves ausztrál Jamie Laout feltehetően Justin Bieber rajongói zaklatják, feltörték a mailboxát, otthon hívogatják és azzal fenyegetik, töröltetik a Youtube-ról – jelent meg a The Sun magazinban.

Jamie Laou, mivel eléggé hasonlít Justin Bieberre, kihasználta a lehetőséget, és futtatta magát az interneten. Jamie Laounak hirtelen rengeteg rajongója lett, a Twitteren ötvenezren követték, a Youtube-ra feltett videóit pedig több százezren véleményezték. Jamie Laou most félti biztonságát, mert a Belieberek, azaz a Justin Bieber rajongók feltörték a mailboxát és hozzáfértek személyes adataihoz. A 17 éves fiú a Twitter oldalán kérdőre vonta Justin Biebert, és hozzátette, a megőrült Belieberek a Twitter és Youtube fiókját is megtámadták. Justin Bieber együttérzését fejezte hasonmásának, ezt feltette a weboldalára is, ahol a rajongói is láthatták. “Nekem semmi bajom sincs veled, szeretek minden rajongót, legyen az fiú vagy lány” – írta.

A minden bizonnyal megőrült Belieberek nemrég Selena Gomez énekesnőnek kívánták a halálát, mert megcsókolta őt a tinisztár . E kapcsán a Justin Bieber hasonmás azt nyilatkozta, eddig halálfenyegetést még nem kapott, pusztán azzal fenyegették meg, törlik a Youtube-ról. “Felhívtam a Youtube-ot és feltettem a kérdést, de elküldtek, mert nem vagyok híresség” – mondta. “Valaki megtudta, hol lakom, és állandóan hívogat telefonon. Meghekkelték a mailboxomat, chaten küldözgetnek üzeneteket, otthon hívogatnak, aggódom a családom biztonságáért” – tette hozzá.