A Villa Rosszkislánya levelet kapott szilveszteri csókpartnerétől, Király L. Norbitól. Az elutasító válaszlevéltől azonban egész éjjel bőgött és ivott – feltehetően ha jó hírt kapott volna, akkor is. “Két hónapja megismerkedtem valakivel. Szeretnék csak erre a kapcsolatra koncentrálni. Ha véget ért a játék, szívesen látlak egy koncertemen. Drukkolok, hogy te nyerd meg, Norbi” – állt Király L. Norbi levelében.

Az objektív és tényszerű újságírás a legnagyobb kihívás a Való Világ eseményeit látva, de azért megpróbálkozunk ezzel. VV Anikó viselkedését látva egészen úgy tűnik, PMS-sel, azaz premenstruációs szindrómával küzd. Totál kiakadt Király L. Norbi levelétől, ezért a villalakók vigasztalni próbálták. Miután többen bekérdeztek Anikónál, ‘de te most ennyitől szerelmes lettél Norbiba', Erőszakból Diplomázott László megjegyezte, csak Anikó tudja, mit érzett valójában Norbi iránt. “Ha kimegyek innen, meghív egy fellépésre..rossz rajongó tényleg, ezt nem tudtam hova tenni. Ahhoz képest, hogy mennyire fáj, egyre erősebbnek próbálom mutatni magam” – nyilatkozta a riportszobában VV Anikó.

Gombi együttérzőn azzal vigasztalta Anikót, “én nem viccből éneklem a jól vagyokot”. Később a riportszobában azt mondta Gombi, Istennek ezzel a levéllel célja volt.

Később Naíva Zsófinak Rosszkislány Anikó elmondta, anyja arra tanította, ne adja ki magát egy pasinak se, és milyen igaza volt, mert Norbinak is túl sokat mutatott. Itt jegyeznénk meg azt a tényt, hogy Rosszkislány Anikó a promófilmjében igazi pasifalónak állította be magát – vagy a csatorna őt. “Én írtam egy levelet, én? Én? Aki egy smst sem vagyok hajlandó  írni a pasiknak, én?” – mondta Anikó.

VV Anikó aztán megbeszélte Alekosszal, hogy együtt alszanak. Alekosz “bioritmusára izgatóan hatott” Anikó, ezért kitartóan simogatta a szerelmi bánattal küzdő lány arcát.