Csillogó gesztenyebarna haj, tökéletes alak, zöld szemek, és határozott szemöldök: Liz Hurley és férje új szeretője megszólalásig hasonlítanak egymásra. Az egyetlen ám jelentős különbség csupán annyi, hogy az indiai milliárdos új szerelme húsz évvel fiatalabb a feleségénél. Kim Johnson modellt Kensingtonban, Nyugat-Londonban fotózták le Arun Nayarral, amint autót bérelnek és elhajtanak a férfi 217 millió forintos (650 ezer fontos) lakásába.

Az ifjú modell három éjszakát is a férfinél töltött a múlt héten, és többen látták őket az utcán csókolózni. A pár a Michelin csillagos Armaya nevű indiai étteremben is együtt vacsorázott egy nagyobb társaságban, és a maradékot nagy boldogan együtt szállították haza.

A 45 éves Liz Hurley múlt hónapban jelentette be, hogy a hároméves házassága véget ért a 46 éves Arun Nayarral, miután ölelkezni látták egy ausztrál krikett játékossal, akivel akkor már hónapok óta flörtöltek egymással a Twitteren. De a románc hamarosan véget ért, mivel Shane Warne a krikettjátékos sikamlós sms-eket írogatott egy kétgyermekes anyának. Az Adele Angeleri névre hallgató hölgy később azt nyilatkozta, hogy a kapcsolat nem fejlődött tovább ennél. Ezek után Hurley és Warne folytatják a Twitteren az üzengetést egymásnak.

Hurley még nem nyilatkozott a volt férje új szerelméről. Egyre inkább úgy tűnik, hogy semHugh Grant sem Liz Hurley nem találja a boldogságot miután szétváltak 13 év együttélés után.