VV Zsuzsit tizennyolc évesen megerőszakolták

2011.01.18. 08:25 Módosítva: 2011.01.18. 11:00

Márki Zsuzsi, a ValóVilág vehemens bombabője a Borsnak mesélt arról, hogy tizennyolc éves volt, amikor megtapasztalta, milyen érzés olyan férfival lefeküdni, akit nem kíván. Az explaymate-et barátnője vette rá arra, hogy hoszteszkedjen egy török milliomosnak egyik éjjel.

"Egy szállodában találkoztunk a férfival, s én végig éreztem belül, hogy nem stimmel valami, nem lesz ez jó" - mesélte VV Zsuzsi. "De a barátnőm csak mondta, hogy ne legyek hülye, ez egy nagyon gazdag pasi, jó este lesz, nem fog semmi sem történni, csak keresünk egy kis pénzt. A szálloda után azt mondta, kocsival elvisz minket egy szórakozóhelyre. Beültünk a kocsiba, amivel egy elhagyatott helyen félreállt. Sötét volt, s egyedül voltunk. Ott aztán elkezdte mondani, hogy ő csak akkor fizet, ha ő is jól érzi magát, s közben engem nézett. Mondtam, hogy én akkor mentem. Erre úgy leütött, hogy elveszítettem az eszméletemet pár pillanatra, majd elkezdett száguldani a kocsival. Ordított, hogy megtalálja a családomat, és rájuk gyújtja a házat, amiért szórakozom vele, felizgatom, és közben nem akarok semmit."

Elmondása szerint a lány ekkor rettegni kezdett, mert tudta, hogy a férfi beváltja a fenyegetőzéseit. "Sírva mondtam, hogy megteszem, amit akar, csak hagyja békén a családomat. És még valamit kértem: rengeteg italt, hogy el bírjam viselni. Egy szállodába hajtottunk, ahol megerőszakolt. Olyannyira el voltam kábítva, hogy reggel meztelenül a zuhanyzóban ébredtem. Valószínűleg még kábán is le akartam zuhanyozni, lemosni magamról a mocskot" - zárta le történetét a táncos.