A trinidadi rappercsaj londoni tartózkodása nem problémamentes, bár Minaj ismertségének biztos jót tesz, hogy Rihannával hozzák össze, és hogy tömegek várják hotele előtt.

A Dorchester Hotelből ki is hajították Kanye West kegyeltjének egész stábját, mert a szálló főnöksége nem tudott mit kezdeni az épület előtt várakozó Minaj-rajongókkal. A rapper azután döntött a távozás mellett, hogy egy rajongói csoport bejutott a hotelbe és összefirkálta a liftet – írja a Daily Mail.

Minajnak azokra a pletykákra is reagálnia kellett, melyek szerint összejött Rihannával: „Nem tudom, az emberek honnan szedik ezeket az őrült, szürreális, random-pletykákat, hogy a másik karibi énekesnővel, Rihannával járok” – mondta Minaj, akiről további hírek is születtek, mivel egyik esti jelenését meghiúsította egy verekedés. Az Oceana klubban még fel tudott lépni, de onnan már nem tudott átmenni a Runwaybe: „Hatalmas banzáj volt az oceanaban! De a biztonságiak nem engednek be minket a runwaybe” – twittelte az egyre celebesedő házipornós Minaj.