Az állapotos énekesnő új klipjének egyes részleteit többen sokkolónak tartják, de Pink szerint szükség van a véres jelenetekre. A F**kin' Perfect (Kib..ttul tökéletes) című szám klipjében Tina Marjorino öncsonkító, anorexiás lányt alakít, aki a sorozatos megaláztatások miatt felnőttkorára teljesen megborul.

„Biztos vagyok benne, hogy legújabb videóm, a F**kin' Perfect olyan lesz, mint sok más klipem, ami azt jelenti, arra számítok, kicsit felborzolja a kedélyeket... Azt akarom, hogy a művészet elgondolkoztasson. Ezért akár lehet kemény is, akár zavarba is hozhat. Arra buzdít, hogy figyelj és változtass, de legalábbis beszélgess a problémáról. Ez a célom” – írja Pink saját weboldalán, a pinkspage.com-on.

„Az önvagdosás és az öngyilkosság két nagyon különböző tünete ugyanannak a problémának… Biztos sokan láttak már friss vágásokat egyes celebek karján, akik felvonultak a vörös szőnyegen, majd szinte azonnal visszamentek kedvenc rehabjukra. Ez egy létező probléma, beszélnünk kell róla. Akár figyelmen kívül is hagyhatjuk a dolgot, ezt a klipet is, de attól a probléma még fennáll. Nem támogatom vagy szorgalmazom az öngyilkosságot vagy az öncsonkítást. Én ezeket a kölyköket támogatom, azt akarom, tudják, hogy én figyelek rájuk” – tette hozzá az énekesnő.