Elengedték orvosai pénteken Charlie Sheent a Los Angeles-i Cedars-Sinai klinikáról, ahová csütörtök reggel szállította be egy mentő. A 45 éves színésznek szóvivője szerint hasi fájdalmai voltak. Sajtóértesülések szerint a színész előzőleg másfél napig tartó, "vad házibulit" tartott Los Angeles-i otthonában. A TMZ weboldal szerint a 45 éves színésznek rekeszizomsérv okozott fájdalmakat, ezért kellett kórházba vinni. A sztárpletykákra specializálódott honlap megkérdezte Sheen szomszédjait, akik szerint előzőleg 36 órán keresztül tartott a színész házában a "hangos buli".
A TMZ pénteken közzétett egy videót, amelyen egy magát pornósztárnak nevező nő beszél a buli részleteiről. Szerinte Charlie Sheen öt nővel bulizott.

A TMZ csütörtökön azt közölte, hogy a színészt a baleseti sebészetre szállították, ahol egy - neve elhallgatását kérő forrás úgy nyilatkozott a weblapnak, hogy súlyos az állapota. Apja, Martin Sheen és anyja, Janet Templeton a beszámoló szerint a kórházba ment.

Stan Rosenfeld, a színész szóvivője csütörtökön azt mondta, hogy Sheent "komoly hastáji fájdalmak" gyötörték. A rekeszizomsérvvel kapcsolatban a szóvivő úgy nyilatkozott, hogy a sztárnak már korábban is volt ilyen problémája. Sheen szóvivője pénteken azt közölte, hogy a 45 éves színész hazament, kedden már megjelenik a "Két pasi meg egy kicsi" tévésorozat forgatásán.