Kínos vigyorgásra kényszerült Demi Moore és Ashton Kutcher Sao Paolóban, miután komoly késéssel jelentek meg egy divatbemutatón. A show-nak a két hollywoodi sztár volt a legfőbb attrakciója, ezért fotósok kisebb hadserege jelent meg, akik nem vették jó néven, hogy a díszvendégek jó félórás tétlenségre kényszerítették őket. Demi és Ashton persze profin kezelték a helyzetet, egymást átölelve és V betűt mutatva lejtettek keresztül a színpadon.

A divatbemutatót egyébként a Colcci rendezte a brazil Fashion Week keretében, s természetesen a hollywoodi vendégek mellett a márka hivatalos arca, Gisele Bündchen is emelte a rendezvény fényét. Őt nem fütyülték ki, pontosan az ütemterv szerint lépett kifutóra.

Ashton Kutchert legközelebb Natalie Portman ágyában – autójában, fotelében, szekrényében stb. – láthatjuk a Csak szexre kellesz című romantikus vígjátékban. A két rokonszenves fiatal megállapodik abban, hogy kizárólag testi kapcsolat lesz közöttük, ám rájönnek, az érzelmeket nem lehet kiiktatni.