A Megasztár énekese előzetesen jelezte, hogy nem hajlandó Hajdú Péterrel szóba állni, ezért a Frizbi felvételére Joshi Bharatot hívták segítségül - írta a Bors. A nagy kibékülésre azonban nem került sor, Szíj Melinda ugyanis hajthatatlan. "Egyedül engem lehet köznevetség tárgyává tenni ebben a műsorban" - utalt az asszony arra a paródiára, amit Bagi Iván és Nacsa Olivér adott elő Hajdú műsorában. A producer ráadásul az egyik adásban Szíj Melinda-féle csíkos szatyrot osztogatott a nézőknek, cinikusan megjegyezve, hogy a show halad a divattal. "Mások kárán és pénzzel szerez kétes hírnevet magának. Engem használnak, s mások gazdagodnak. Folyamatosan, szándékosan lejáratnak az emberek előtt. Emberekhez méltóan kellene viselkedni."

Hajdú egy csokor virággal és számos bocsánatkéréssel fordult Szíjhoz, de ő minden szándékot elutasított. "Színpadias ez az egész, egy nagy színjáték, amibe engem is folyton belerángatna" - mondta.

"Klasszikus békülés nem valósult meg, mert Melinda már előre eldöntötte, hogy Péter szándéka csak egy színjáték, egy színpadias gesztus, s még csak véletlenül sem lehet őszinte. Pedig így volt" - nyilatkozta a lapnak Joshi Bharat a műsor után.