A The Sun magazin egy forrástól úgy értesült, a szupermodell Kate Moss gyereket szeretne a júliusi esküvő után. “Készek elkötelezni magukat, a következő lépés a család. Jamie csodálatosan bánik Kate lányával, Lilával, és ez elgondolkodtatta Kate-et. Jamie segít Lilának leckét írni, gitározni és kottát olvasni tanítja” – nyilatkozta egy forrás a magazinnak. “Az első ember, akinek Kate elmondta az eljegyzést, lila volt, aki kifutott a házból a levegőre. Szeretnének saját gyereket is” – tette hozzá.
A névtelenségbe burkolózó forrás többet is elmondott Kate Moss és Jamie Hince kapcsolatáról.
“Mindene, ami van egy kis lakás, gyakorlatilag nincsenenek megtakarításai. Kate Sugar Mummy-nak nevezi magát és gyakran mondja, hogy ő a kenyérkereső. Jamie próbál a legjobb lenni azzal, hogy mindent beletesz a kapcsolatukba és segít Kate-nek szervezni az életét. Kate úgy érzi, most vagy soha a helyzet, a barátainak sokszor mondja, hogy még mielőtt eléri az ember a 40 éves kort, addig kell házasodni” – nyilatkozta a forrás.

Hivatalosan még nem tudni Kate Moss terveiről, sem az eljegyzést, sem az esküvő dátumát nem erősítette meg a szupermodell.