Egy amerikai kiadó egy olyan képregényt dob piacra, amely az április 29-én egybekelő Vilmos herceg és Kate Middleton románcáról szól - számolt be róla az amerikai média pénteken. A "Fame: The Royals (Hírnév: a királyi pár)" című képregény a kiadó szerint egy "kulisszák mögé betekintést nyújtó történet lesz". A Bluewater Productions nevű cég vezetője azt mondja: az amerikaiakat lenyűgözi a brit királyi család, mivel beleillenek a celebekkel teli popkultúrába, ráadásul mindezt olyan pompával és történelemmel, amely a tengerentúlon nincs meg.

A képregény áprilisban jelenik meg, az esküvő időpontjának környékén. A képeskönyvben bemutatják Vilmos gyerekkorát, Diana hercegnő halálát, iskolás éveit, katonai karrierjét és kapcsolatát leendő feleségével, Kate Middletonnal.

Eközben egy amerikai tévés producer azt is bejelentette: filmet készítenek a királyi párról. Az alkotásban Middletont egy eddig kevésbé ismert színésznő, Camilla Luddington játssza majd. A "William and Kate (Vilmos és Kate)" című tévéfilmet áprilisban, az esküvő előtt mutatja be a Lifetime nevű amerikai csatorna.