Naivitásunkról tennénk tanúbizonyságot, ha azt mondanánk, lezártnak tekinthető VV Olivér és VV Anikó története. A villa Rosszfiúja mindenesetre szeretett volna pontot tenni bimbózó kapcsolatuk végére, ezért a fürdőszobába hívta Anikót, hogy valami "nagyon fontos dologról" beszélgessenek. Bár Olivér már többször is hangoztatta, hogy neki Enikő a mindene és őt szereti, úgy érezte, ezt mégegyszer tudomására kell hoznia a Rosszkislánynak.

Miután heves szívdobogások közepette megölelgette a most már akár egy muskátliba is beleszerelmesedő lányt, olyan dolgot mondott el neki, amit -saját bevallása szerint- még soha nem mondott nőnek, amióta Enikővel van: "Gyönyörű vagy, Anikó. Gyönyörű. És nagyon imádnivaló. De az én boldogságom kint van. És a szerelmem is. És majdnem hülyeséget csináltam. És ezt bevallom férfiasan. Szívdöglesztő vagy."

Anikóból ekkor kitört a zokogás, aztán megint hótt romantikus ölelkezés következett, "Miért csináltad ezt velem? Utállak." "Ne utálj." "De" - eme könnyeket fakasztó párbeszéd közepette jelentkezett be Stohl András, hogy elkezdődjön a Kiválasztás. Lilu mindemellett a bejátszás után hozzátette, érdemes hallgatni Olivér szívverését, és akik jól figyelnek, akár azt is hallhatják, ahogyan Anikó szíve összetörik. Dráma van láthatáron.