Legalább egy hónapig szüneteltetik Bakács Tibor Settenkedő műsorát a Klubrádióban, miután lopáson kapták a Megasztár egykori zsűritagját a budakeszi Tescóban. Bakács Tibor tettéről egy olvasó számolt be a Blikknek, aki látta, hogy a biztonsági őrök bekísérik az újságírót a szolgálati szobába. "Elkaptam a beszélgetést, és kiderült, hogy egy rúd téliszalámit találtak nála" - mesélte az újság Júdása. Bakács nem tagadja a történteket: "Éhes voltam, és nem volt pénzem kajára. Nem vagyok egy gyakorlott tolvaj, ezért amikor mentem kifelé, lebuktam, mert besípolt a rendszer. Én ugyanis már régen nem vagyok az a foglalkoztatott újságíró. Az egész ügy húsz perc alatt lezajlott, a biztonságiak nagyon kedvesek voltak, bekísértek egy szobába, majd megtették a feljelentést. Én vállaltam a dolgot, hiszen valóban elkövettem" - nyilatkozta a lapnak az újságíró.

A rendőrség nevet nem árult el, közleményükből kiderült, valóban történt ilyen eset péntek este: "Egy szupermarket biztonsági szolgálata tett feljelentés a Budaörsi Rendőrkapitányságon. A feljelentést szabálysértési értékre – amely 20 ezer forint alatt van – elkövetett lopás miatt tették – mondta Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Bakács maximum 60 napos elzárásra vagy pénzbüntetésre számíthat.

A műsorvezető-kritikust foglalkoztató Klubrádió közleménye szerint Bakács ezzel a tettével megsértette a hallgatóit, illetve megsértette magát a rádiót is. Közleményük szerint szüneltetik a műsorát. Bakácsot többször próbáltuk elérni, de kikapcsolta a telefonját.