Elton Johnnak és partnerének, David Furnishnek a híresen homofób rapper, Eminem gyémántos farokgyűrűt ajándékozott, amikor egybekeltek – jelent meg a Showbizspy oldalán
“Jó a humorérzéke" – monda Elton John, aki szerint Lady Gagának hosszú karrierje lesz. “Amikor David és én összeházasodtunk, pikáns ajándékot küldött nekünk Eminem. Bársonypárnákon két farokgyűrűt kaptunk”  – tette hozzá.

Elton John azzal folytatta, bonyolult kapcsolata van Eminemmel, és hozzátette, büszke arra, ahogy a rapper az évek során megváltozott. “Jót nevettem ezen, mi egymást faroknak hívjuk. Megkérdeztem, hogy csinálta ezt, és elmondtam neki, hogy büszke vagyok rá” – nyilatkozta az énekes. “Szeretem őt. Nem ismerem, de beszéltünk párszor. Igazán sokat és keményen dolgozott és meg tudta őt változtatni. Láttam egy képet egy amgazinvan, úgy néz ki mint egy 17 éves fiú.

Eminem, aki azóta elvált a feleségétől, Kimberly Scottól, nemrég bevallotta, hogy a világhírnév nem segít a randizásban. “Bizalmi problémáim vannak, a nőkkel, barátokkal, kevés barátom van, de ők örökre azok lesznek” – mondta a rapper.