Shia LaBeouf kedvenc bárjában szórakozott a barátaival, amikor egy szintén a bárban lévő férfi lebuzizta – jelent meg a Radaronline oldalán. Az esetnek a rendőrség vetett véget, a Transformers színészét bilincsben vitték el.
A kötekedő idegen nevetett a színészen, és azt mondta neki: fucking fagot, azaz kibaszott buzi. A lesifotósok ellen kávéval védekező Shia LaBeouf kiakadt, és rátámadt az idegennre, aki behúzott neki egyet. A színésznek felszakadt a szája. Egy szemtanú szerint épp akkor hajtott arra egy rendőrautó, majd arra lett figyelmes, hogy hirtelen kilenc rendőrautó áll a bár körül. “Mindkettejüket megbilincseltve vitték el, majd megkérdezték Shiát, akar-e sajtónyilvánosságot. Nemet mondott. Megkérdezték a másik embert is, és ő is nemet mondott. Külön kocsiban vitték el őket" – nyilatkozta a Michael Dee nevű szemtanú. “Utoljára három hete láttam őt a bárban, elég pocsékul nézett ki. Verekedni kezdett, ami aztán tömegverekedésbe torkollt, legalább huszan ütötték egymást. Nem hiszem, hogy akkor jöttek a rendőrök" – tette hozzá.

A Los Angeles-i rendőrség megerősítette, hogy a Mad Bull bárhoz ki kellett menniük. “Hallottam, hogy bunyó volt a bárnál, a helyszínt megtisztították a rendőrök, és senkit nem tartóztattak le” – nyilatkozta egy bennfentes.