Ez már a második szakításuk. Most tizenöt hónapig jártak, ezt megelőzőleg pedig két évig.

A 38 éves színész sajtóképviselője megerősítette a híreket a People: „Megerősíthetem, hogy Jude Law és Sienna Miller már nem alkotnak egy párt.”

Legutóbb 2009 októberében békültek ki, mielőtt három évig külön voltak. Miller állítólag már hetekkel ezelőtt szakított Law-val de megesküdtek egymásnak, hogy barátok maradnak. „Ez már a végleges szakítás. kapcsolatuk most már végképp kifújt”- tette hozzá.

Augusztusban a pár egy áldással erősítette meg szerelmét Délkelet-Ázsiában. Nithakong Somanith herceg, aki az Egyesült Nemzetek kulturális és művészeti tanácsadója, találkozott a párral a nyaralásuk alatt, és mindent elmondott nekik a ceremóniáról mielőtt felküldte őket a hegyekbe, hogy találkozzanak a sámánnal. Ez az áldás nem számít hivatalosan házasságnak.

Általában az esküvő előtti reggelen tartják, és esti sör, és rizspálinka fogyasztással ér véget. „Jude Law és Sienna Miller már férj és feleség az itteni emberek szemében” – tette hozzá a herceg.

Jude Lawnak öt gyereke van előző kapcsolataiból. Millerrel először 2006. novemberében szakítottak, majdnem 2 évvel később, hogy eljegyezték egymást, miután a színész megcsalta a színésznőt a gyerekei dadájával.