Olivért várják a hitelezői

2011.02.09. 08:53
BBF 8700

A Bors szerint VV Olivér adósságai miatt menekült a villába. A stratéga hitelezői szeretnék, ha megnyerné a fődíjat, mert így látnak esélyt, hogy visszakapják a pénzüket.

Egyikük a következőket nyilatkozta a Borsnak: „Olivér egy időben rengeteget játékgépezett, ami vitte a pénzt. Többször kért kölcsön, eleinte visszaadta, de újra kunyerált, és másodszor már elfelejtette megadni a tartozását. Számtalan módszer volt arra, hogy ingyen éljen: amikor azt egyik zenecsatornánál dolgozott, többször forgatott kocsmákban, szórakozóhelyeken, azt ígérve a tulajdonosoknak, hogy látszódni fog a hely, ami nagyszerű reklám lesz. Ezután számlát nyitott, és soha nem egyenlítette ki” – panaszkodott egy kocsmáros a Borsnak.

„A szombati párbaján nagyobb tömeg fogja várni, mint amire számít, és megtörténhet, hogy többen lesznek azok, akikkel inkább soha életében nem találkozna. Engem cseppet zavar, hogy évek óta várok a pénzemre, ő meg a villában dőzsöl, ráadásul akkor is őt kell néznem a tévében, ha nem akarom. Csak azért örülnék, ha megnyerné a műsort, mert talán eszébe jutna, hogy van néhány elvarratlan szál az életében, és megadná az adósságát” – tette hozzá.

Olivér bátyja szerint ez az egész egy félreértés: „Nem tudok arról, hogy a testvérem bárkinek is tartozna, szerintem ennek semmilyen valóságalapja sincs. Arra tudok csak tippelni, hogy amikor a zenetévénél dolgozott, megígért valamit valakiknek” – védelmezte az öccsét.