Felmond Fábry Sándor rendezője. Az elismert szakembernél, Kovács Gabriellánál betelt a pohár. Régóta tűrte a showman beszólásait, de most már elege lett. A legutóbbi megjegyzés a következőképpen hangzott: „Ha ráérsz, bekaphatod a f.szomat!” A stábhoz közeli forrás a Borsnak az nyilatkozta, a minősítetlen hangnem nem először fordul elő a közös munka során. A rendező felmondó levelet küldött a producernek: „Kovács Kristóf megkapta a levelem, és arra kért, beszéljünk még a közös jövőnkről, ily módon ez ugyanis biztosan nem mehet tovább. Tűrhetetlennek és minősíthetetlennek tartom a viselkedését, ugyanakkor gondolnom kell azokra is, akiknek a megélhetése az én munkámtól is függ. Más módon kell rendezni a dolgokat” – mondta a Borsnak Kovács Gabriella. Állítólag évekkel ezelőtt még bocsánatot kért a munkatársaktól kirohanásai után, de manapság már nem teszi.

Kovács Kristóf a Velvetnek azt mondta, egyáltalán nincs szó arról, hogy Kovács Gabriella felmondott volna. Voltak már korábban is konfliktusok a stábon belül, de ezt mindig megoldják egymás közt.

Hasonlóképpen nyilatkozott Kovács Kristóf délután az Origonak, és azt is elmondta, hogy a rendezőnő azóta megbékélt Fábry Sándorral. A showman azért volt ideges, mert kisebesedett a keze az előző forgatáson, mivel szárazjeget kellett fogdosnia. "Fábry Sándor engem is megdobált naranccsal a felvétel hevében, de ez a felfokozott állapot miatt volt, akárcsak a beszólás" - magyarázta a műsor producere.