Egyáltalán nem volt olyan szoros küzdelem VV Olivér és VV Béci között, mint ahogyan azt beharangozták. A testvérpár fiú tagja 61 százalékkal nyerte meg a versenyt, így ő volt az, aki visszamehetett a villába, míg Olivér búcsút mondhatott a fődíjnak. A Rosszfiú ugyan elköszönt a társaitól, de senkit nem ölelt meg - ezt azzal indokolta, hogy meglehet, elbőgte volna magát.

Végig feszült volt a műsor alatt, és folyamatosan azt mondogatta, hogy Béci megy vissza. Nagy örömére viszont megjelent a párbajon csaja, Enikő, aki korábban azt üzente neki, gondolkodik azon, hogy jelen lesz-e az eseményen. Olivér innentől kezdve feszt azt bizonygatta, hogy mennyire szereti a lányt, és hogy Anikó nem jelent neki semmit. Ezt többek között úgy próbálta bizonyítani, hogy egy ellene elkövetett merényletnek tartotta azt, hogy a Rosszkislányt bízták meg a kortesbeszéde elmondásával. Élő adásban váltotta le a lányt Alekoszra, amitől Anikó elsírta magát.

De nem ő volt az egyetlen, akiből az este folyamán kitört a bőgés: amikor Szandikát arról faggaták, kit vár vissza, a punciszájú kijelentette, hogy most ugyan segget csinál a szájából, de Olivért - aztán ő is bömbölni kezdett. Béciért Gombi szólalt fel, aztán röviddel később, pár emlékeztető bejátszás után lezárták a szavazást. Stohl minden idők egyik legnagyobb párbajának nevezte a mait, mivel szerinte a két alfahím csapott össze. Ennek ellenére Olivér csúnyán kikapott, mindössze 39 százalékkal húzhatott haza.