Ön szerint mi történt a takaró alatt?

Már többször is előfordult, hogy amikor Szandika kicsit többet ivott a kelleténél, akkor pillanatok alatt Alekosz szájában kötött ki, sőt, egy alkalommal szánalomból még azt is megengedte, hogy a görög puncivitéz dugást imitáljon rajta. Szombat éjjel (vagyis a Való Világ villa lakóinak alvási szokásait ismerve inkább vasárnap hajnalban) aztán ismét történt valami kettőjük között.

Éva, Szandika és Alekosz egy ágyban aludtak, lefekvés előtt pedig mindenki végig simogatott mindenkit, a néző már-már azt hihette, hogy egy orgia veszi kezdetét. Aztán Éva a saját takarójába bújva készült az elalváshoz, míg a punciszájú plasztikbaba megosztotta a paplant Alekosszal. Nem sokkal később azt lehet látni a videón, hogy Szandika keze elkalandozik Alekosz öle felé, majd fel-alá kezdi mozgatni - aztán elröhögik az egészet.

Hogy mi történt pontosan a takaró alatt, nem biztos, hogy valaha kiderül, vagyis igazából nem lehet tudni, hogy Szandika a poén kedvéért úgy csinált, mintha, vagy valóban rámarkolt Alekosz farkára, de az viccesnek bizonyult.