Egy órán belül lekerült VV Olivér hivatalos valóvilágos Facebook oldaláról az a hír, miszerint  a valósághow-szereplőt megcsalta, és kirúgta a barátnője. A Velvetnek Enikő elmondta, minden rendben van közöttük. “Cáfolom, hogy szakítottunk” – közölte Enikő, és hozzátette, este minden kiderül. A lányt VV Olivér telefonszámán értük el: tőle tudtuk meg, hogy a VV4 szereplője egyelőre nem nyilatkozik.

A hamis hír promónak tűnik, találgatások szerint esélyes, hogy VV Olivér lesz az új műsorvezetője a Kész átverésnek. Bár a Velvetnek nemrég azt nyilatkozta VV Olivér, nem szeretné beavatni a magánéletébe az embereket, a bulvársajtót pedig végképp kihagyná, ennek ellenére a több mint harmincezres, facebookos rajongói oldalán jelent meg a hír, miszerinht megcsalta és elhagyta őt Enikő.

"Sziasztok! A hír igaz, tényleg elhagyott Eni. Úgy gondoltam, hogy veletek osztom meg először, mert nektek köszönhetek mindent. Sajnos Enikő volt az, aki megcsalt. Ezzel kapcsolatban kérlek ne érdeklődjetek. Majd elmondok mindent. Üdv, Oli" – írta Facebookon a Való Világ egykori szereplője, aki legutóbb még arról beszélt, hogy azóta teljes ember, amióta együtt vannak.