Charlie Sheen összeköltözött válófélben lévő feleségével. Brooke Müller, aki ikreket szült a pornósokkal mulató színésznek, a hírek szerint egyéves gyerekeivel, Bobbal és Maxszal együtt visszaköltözött hozzá. A pár egyik ismerőse a RadarOnline-nak elmondta: „Pár napja költözött vissza, de biztos vagyok benne, hogy Brooke tagadni fogja. Azt hiszi, hogy azért mert egy óriási kapu zárja el a házat az utcától, senki sem látta. De hát ebben téved. Nagyon sok ember tudott a dologról, de ők persze nagyon csöndben vannak. Amúgy mindenki meg van döbbenve.”

Természetesen az ikrek dadái is visszaköltöztek luxus lakhelyre. Müller családja teljesen ki van borulva, szerintük ez volt a legrosszabb, amit tehetett. Kiábrándítónak tartják, hogy az utóbbi hónapokban történései után is visszament a színészhez.

A pár karácsony óta él külön, miután Sheen kurvázással ünnepelte a december 25-ét. A 45 éves színész most otthoni rehabilitáción vesz részt, mert januárban 36 órán keresztül fogyasztott alkoholt és kokaint. Ezeket a nehéz órákat pornósztárok társaságában vészelt át.

Már visszatért a Két pasi meg egy kicsi forgatására, és megígérte mindkét volt feleségének, Brooke Müllernek és Dennis Richardsnak is, hogy vesz nekik egy villát a sajátja mellett. Richardsnak és Sheennek két közös lányuk van, a hatéves Sam és az ötéves Lola. Lehet, hogy hamarosan az egyik pornós hölgyet is maga mellé kell költöztetnie, ugyanis a hölgy a twitterén bejelentette, hogy terhes.