A Bors információja szerint csaltak a szavazók a valóságshow játékosainak címlapos szavazásán. A magazin úgy tudja, öt nap alatt két és fél millió szavazat érkezett a Való Világ nőire. A Velvet a CKM főszerkesztőjétől érdeklődött, mi történt, kiderült, csalásról szó sincs.
“Volt egy pont, amikor megugrott a szavazás, aztán fórumoztam az olvasókkal, és kiderült, hogy azt szeretnék, nullázzuk le a voksolást. Az olvasóknak minden csalás, az is, ha Anikó vezet, az is, ha Évára érkezik több szavazat, vagy ha Gigi kap több kattintast, ugyanez a helyzet Szandika esetében is” – mondta a Velvetnek Pantl Péter, a magazin főszerkesztője. “Mostantól egy felhasználó 24 órán belül egyszer szavazhat egy lányra március 4-ig” – tette hozzá.
Az újraindított szavazás ugyanúgy áll, mint ahogyan a lenullázás előtt. VV Anikó vezet 4292 szavazattal, VV Éva 3716 szavazatot kapott, VV Gigi 3200-at, VV Szadnika 2421-et. “Gigi közelebb került Évához a változás után, én nem merném megtippelni, ki fog nyerni, sok idő van még hátra” – nyilatkozta Pantl Péter.