A családi múltból is ki akarja radírozni Sandra Bullockot, a színésznő exférjének új menyasszonya. Kat Von D tetoválóművész és tévés celeb állítólag annyira rajong Jesse James gyerekeiért, hogy a legkisebbet (a 7 éves Sunnyt) játékokkal halmozza el, a két idősebbet (a 13 éves Jesse Jr.-t és a 16 éves Chandlert) állandóan hívogatja és sms-ekkel bombázza.

Sandra Bullock azonban csak tavaly vált el Jesse Jamestől, akivel éveken keresztül együtt nevelték a férfi gyerekeit, így a fiúk folyamatosan őt emlegetik. Apjuk mérsékeltebben rajong a színésznőért, legalábbis ennek jeleként értékelhető, hogy rengeteg nővel csalta meg, köztük Kat Von D-vel. Közös ismerőseik szerint a fiúk azonban még mindig odavannak nevelőanyjukért, és eszük ágában sincs lecserélni - írja a Showbiz Spy.

Kat Von D mindenesetre bármit megtenne, hogy Sandra Bullock ne találkozzon többet a fiúkkal – egyelőre addig jutott, hogy közölte a színésznővel: hagyja békén a családot. Ez egyelőre nem vált be, Sandra Bullock ugyanis megígérte a legkisebb fiúnak, hogy bármikor számíthat rá.