A komikus-színész (Bigyó felügyelő) az utóbbi hónapokban drog és alkoholtivornyáival szerepelt a címlapokon, most egy Los Angeles-i bár előtt kokainozott. Hónapokkal ezelőtt saját nemi szervét mutogatta egy bárban.

A magazinnak nyilatkozó forrás állítása szerint Andy Dick február 24-én a Woodland Hillsben lévő Corner Clubban a mosdóban csöcsörészett egy nőt. “Besétáltam és láttam Andy Dicket, ahogy egy nő melleit csókolgatja" – nyilatkozta a forrás a RadarOnline-nak. “Nem érdekelte, hogy ki látja őket. Andy Dick feltűrte a nő blúzát és csókolta a meztelen mellét."

Azt is elmondta, erre rá 15 percre Andy Dick, az egyik barátja és a nő egy autóhoz mentek a parkolóban, a forrás hallotta, hogy Andy Dick a kokainozásról beszélt. “Adj egy kis kólát, adj kólát” – mondta állítólag Andy Dick. A komikus aztán egy CD tokról szívta fel a fehér port, amiről kép is készült, és amit a Radaronline közzétett. Állítólag amíg a színész kokszozott, a barátja csókolgatta a csaj mellét.
“A saját világukban voltak” – folytatta a nyilatkozó. “Megfeledkezett mindenről maga körül, kivéve a drogot és a nőt persze” – tette hozzá.
2010 novemberében Dick egyik közeli barátja azt mondta a Radaronline-nak, hogy félti a színész életét, szerinte Andy Dick komolyan foglalkozik az öngyilkosság gondolatával.