Mostanában csalódások érték a 33 éves Kiss Gábort: munkáját elvesztette és párkapcsolati problémái is voltak. Hogy kiszellőztesse a fejét autóba szállt, és elindult a nagyvilágba. „Kilátástalannak éreztem az életemet, ezért indultam el. A Bakonyig jutottam, ott még sosem jártam, de tudtam, hogy nagyon szép. Leállítottam a kocsit és csak gondolkodtam” – mesélte Kiss Gábor a Borsnak. Ezt három napig csinálta, míg a bátyja kopogott az ablakon. A testvére a legrosszabbtól tartott, amikor észrevette öccse otthon hagyott, kikapcsolt mobilját.

„Először a környéket fésültük át nyolc-tíz kocsival. Miután nem találtuk, kiraktunk ötezer szórólapot és több száz plakátot 150 kilométeres körzetben. Ez sem vezetett eredményre, pedig ekkor már több száz barát és ismeretlen elszántan kereste Gabit. Még helikopterrel is próbáltak a nyomára bukkanni. Négy nap után két ismeretlen hívott, hogy megtalálták, felismerték egy plakátról”

Kiss Gábor azóta újból boldog. „Nem gondoltam, hogy ennyien szeretnek. Mindenki engem keresett, és még csak nem is tudtam róla. Rájöttem, hogy az életem nem kilátástalan, mégis van miért élni.”