Az énekesnő a millió dolláros haknik mellett újabban takarítással múlatja az időt: ismerősei szerint londoni lakása csak úgy ragyog a tisztaságtól. „Amynek mániája lett a takarítás és minden nap órákat tölt portörléssel, felmosással. Így tartja magát kontroll alatt, szóval senki sem próbálja leállítani” – mondta a Reveal magazinnak egy ismeretlen forrás.

A korábban alkohol- és drogfüggőséggel küzdő énekesnő újabban tisztítószerekre költi pénzét: „Amy egyik kedvenc szórakozása, hogy újabb és újabb tisztítószereket próbál ki. Imádja őket. Szó szerint órákat tölt azzal, hogy lakása minden sarkát kisikálja” – tette hozzá a forrás.

Winehouse a szekrényeiben is nagytakarítást rendezett, 20.000 font (6 millió forint) értékű ruhakupacot ajándékozott jótékony szervezeteknek. „Amy egy egész kocsit megpakolt a bezsákolt ruhákkal, csupa tervezői darabbal. Azt gondolhatnánk, hogy a ruhák felén csikknyomok voltak és bűzölögtek a vad éjszakáktól, de nem. Mind ragyogó állapotban volt” – nyilatkozta Winehouse ismerőse.