Ételre is alig van pénze és a barátaitól kapott kölcsönökből él az exmegasztáros - írja a Blikk. A lap információi szerint Oláh Ibolya a mai napig nem kapta meg a Hungáriafilm Kft.-től a jogerősen megítélt 2,5 millió forintot, ezért végrehajtást kért a filmgyártó ellen.

"Nekem adósak maradtak a kiszámlázott 1,4 millió forinttal, az adót be kellett volna fizetni, de mivel nem kaptam pénzt, nem volt miből" - nyilatkozta a lapnak az énekesnő. "A büntetések miatt több az adósságom, mint amennyi a nekem járó kamatokkal növekedett összeg. Emellett a leendő lakásomat is elbuktam, örülök, ha a villanyszámlára futja. A forgatás nyarán nem vállaltam fellépéseket, hogy becsülettel elvégezhessem a filmes munkát. Nincsenek nagy igényeim, én évekig elhordok egy farmert vagy edzőcipőt, de van fűtésszámlám és egyéb kiadásaim, mint másoknak, időnként pedig ennem is kéne. Sokan azt hiszik: dől a pénz, pedig gyakran megesik, hogy a megállapodott fellépti díjat sem fizetik ki, vagy ingyenmunkát várnának el tőlem" - tette hozzá Oláh, akit tavaly év végén megkereste a TV2 azzal, hogy duettezzen az új megasztárokkal, de mivel ingyen kellett volna fellépnie, elutasította a felkérést.

A Hungáriafilm Kft.-t még 2010-ben kötelezte a bíróság arra, hogy fizessék ki a 4 éve készült Casting főszerepéért járó gázsijának elmaradt részét, ám ezt a filgyártó cég azóta nem tette meg.